otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Dramaturgu lasījumi "10 min. slavas" 2012/2013



Ar neizmērojamu prieku paziņojam, ka jau pēc nedēļas tiksimies ar jums dramaturgu lasījumos "10 minūtes slavas", kas, kā ierasts pagājšgad, arī šogad norisināsies Dirty Deal Teatro* viesmīlīgajās telpās.

Katrā lasījumu reizē, kas norisināsies katra mēneša pēdējā trešdienā, piedalīsies trīs dramaturgi, kuri lasījumos prezentēs savus darbus - izstrādes procesā esošas lugas. Dramaturgs pastāstīs publikai, par ko tad īsti būs viņa darbs, kā arī nolasīs 3-5 lapas no savas topošās lugas. Tad vārds tiks dots publikai un mūsu šīs sezonas lasījumu jaunumam - kādam pieredzējušam režisoram, kurš arī tiks aicināts izteikt savu viedokli par nupat svaigi dzirdēto darbu. Pirmajos sezonas lasījumos, 31. oktobrī, eksperte būs aktrise un režisore Indra Roga*. Kad visi dramaturgi būs tikuši pie vārda (jeb savām 10 slavas minūtēm), skatītāji un klausītāji tiks aicināta balsot par, viņuprāt, veiksmīgāko vakara darbu.  Uzvarētājs iegūs gan naudas balvu, gan arī iespēju piedalīties lasījumu finālā.

Tas, kurš būs lasījumu uzvarētājs, ir jūsu rokās, lasītāji, skatītāji, klausītāji, tā kā
TIEKAMIES 31.oktobrī plkst. 19:00 Dirty Deal Teatro! 
Ieeja: par spožām acīm un vēlmi klausīties. 

Ar cieņu,
LDģ

P.S. Lūk, kur lasījumu nolikums -
* - norāda, ka, klikšķinot uz vārdiem, kas līdzās zvaigznītei, nonāksi pie papildus informācijas saitēm.

3 komentāri:

gajputns teica...

eh, a žēl gan, ka tas datums nesakrīt ar to, kad kursi amatierteātru režisoriem Rīgā (15.okt), varbūt citumēnes...:)

drama teica...

patiešām žēl! bet, ja Tev ir kontakti kādam, kas šajos kursos piedalās, lūdzu, nosūti viņiem informāciju par lasījumiem! jo tiešām - varbūt nākamreiz [:

Anonīms teica...

par šiem un citiem lugu lasījumiem savas domas var izteikt šeit http://dramaturgija.latvianforum.net/f2-dramaturgija